FRS:lle myönnetty EuRA Global Quality Seal+

Finland Relocation Services on jälleen saanut EuRA Global Quality Seal+ -akkreditoinnin osoituksena palveluidemme korkeasta laadusta. Mitä akkreditointi tarkoittaa käytännössä?

Mikä Global Quality Seal?

EuRA Global Quality Seal+ on maailman ensimmäinen relokaatio- eli asettautumispalveluita tarjoavien yritysten akkreditointiohjelma. Se perustuu ISO 9001 -standardiin ja noudattaa relokaatioalan korkeimpia standardeja. EGQS+:n myöntää EuRA (The European Relocation Association), jonka jäsen FRS on. EGQS+ -sertifikaatti osoittaa, että relokaatioyritys on luotettava palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani.

EGQS+ -auditoinnin tekee ulkopuolinen itsenäinen audiittori. Arvioinnissa otetaan huomioon esimerkiksi asiakastyytyväisyys. Jotta relokaatioyritys saa sertifikaatin, sen asiakastyytyväisyyden on oltava jatkuvasti korkea. Finland Relocation Servicesillä asiakastyytyväisyys on 4.85/5. Asiakkaiden tyytyväisyydestä viestii myös asiakassuhteiden pituus: FRS:n pitkäaikaisimmat asiakassuhteet ovat jo vuodelta 1994.

Relokaatiopalveluiden laadun takaa osaava henkilöstö. FRS:n työntekijät ovat kokeneita relocation- ja immigration-asiantuntijoita, joista jokaisella on myös omakohtaista kokemusta ulkomailla asumisesta. Konsulttimme saavatkin jatkuvasti kiitosta asiantuntevasta ja henkilökohtaisesta palvelusta – esimerkkejä asiakkaidemme kokemuksista voit lukea täältä!

Ensimmäinen ja ainoa Suomessa

Finland Relocation Services on ensimmäinen ja ainoa suomalainen relokaatioyritys, jolle EuRA Global Quality Seal+ on myönnetty. Saimme sertifikaatin ensimmäisen kerran jo sen perustamisvuonna 2008, ja siitä asti se on myönnetty meille joka vuosi tunnustuksena jatkuvasta laadusta.

Kuvassa FRS:n toimistolla vartioiva Quality Seal eli ”laatuhylje”.

 

Tarvitsetko apua työntekijänne relokaatiossa? Ota yhteyttä!

 

Lisää aiheesta:

Millaista on relokaatiokonsultin työ?

Relokaatiopalvelut pandemian jälkeen

Avainsanat: ,