Yritysasiakkaamme

Vielä kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisää

Mitä yritysasiakkaamme sanovat meistä?


Tiedämme, että teidän työntekijänne ovat arvokkaimpia resurssejanne. Siksi emme olettaisikaan teidän luottavan vain sanaamme. Me todistamme arvomme asiakkaillemme.

Borealis          Helsingin YliopistoUnity

F-SecureValio  RemedyVulpine Games

MarimekkoRamboll

 


 

“Olemme toimineet monta vuotta yhdessä  Finland Relocation Servicen kanssa. Erityisesti arvostamme välitöntä ja mutkatonta tapaa olla tekemisissä. Ei tarvitse kuin tarttua puhelimeen ja saamme saman tien apua oli kyse sitten tarpeesta järjestellä käytännön asioita jonkun henkilön Suomeen tuloon liittyen tai antaa asiantuntijan näkemystä, miten asian kannattaisi hoitaa. He ovat hyvin ajan tasalla Suomessa meneillään olevista tilanteista, esim lupa-asioiden käsittelyn osalta.

Palaute omilta henkilöiltämme koskien heidän palveluitaan on ollut erinomaista.

Meillä on luottamuksellinen kumppanuus, jota arvostan korkeasti.”

Martina Haglund, Area HR Manager Borealis Polymers Oy
 


 

“Valio Oy:n kansainväliset komennukset ovat liiketoiminnan ja henkilöstön kannalta erittäin tärkeä osa liiketoimintaamme, vaikka toiminta moneen globaaliin toimijaan nähden on meillä edelleen aika pienimuotoista. Komennuksiin liittyvät valmistelut koordinoidaan Valion henkilöstötoiminnoista käsin, tiiviissä yhteistyössä ulkomaisten tytäryhtiöidemme HR:ien kanssa. Apuna käytämme myös ulkopuolisia yhteistyöyrityksiä, joista Finland Relocation Services on viime vuosina ollut yksi luottokumppaneistamme. Esimerkiksi FRS:n järjestämät kansainvälisen liikkuvuuden seminaarit ovat olleet asiasisällöltään todella korkeatasoisia ja mielenkiintoisia, ja verkostoitumisen kannalta erinomaisia tilaisuuksia.

FRS:n tarjoamista palveluista olemme pääasiassa käyttäneet kulttuurivalmennuspalveluja Suomesta ulkomaille suuntautuvissa komennuksissa. Tarjoamme valmennusta sekä expatille että koko hänen komennukselle mukana seuraavalle perheelleen. FRS:ltä ostamamme valmennukset ovat poikkeuksetta saaneet loistavaa palautetta. Eräskin USA:han komennukselle lähdössä oleva työntekijä puolisoineen sanoi, että heille osattiin valmennuksessa jopa kertoa käytännön asioita ja vinkkejä, joita he eivät itse olisi osanneet edes kysyä.

Voin lämpimästi suositella Finland Relocation Servicen palveluita muillekin yrityksille, jotka lähettävät työntekijöitä maailmalle tai tuovat työntekijöitä Suomeen.”

Harriet Lemberg,  HR-asiantuntija, Kansainvälinen liikkuvuus ja Matkahallinto Valio Oy


 

“FRS:n Immigration Team on erittäin tietoinen ja ymmärtää Suomen maahanmuuttoprosessin todella hyvin. He olivat todella avuliaita, ammattitaitoisia, ja responsiivisia. Olen äärimmäisen tyytyväinen heidän huolelliseen palveluunsa. Olen todella nauttinut työskentelystä heidän kanssaan. Kiitos!”

Ivana, Immigration Advisor
 


 

Finland Relocation Servicesin palvelussa minulle arvokkainta on heidän ymmärryksensä “helposta muuttoprosessista”. Arvokasta on myös se, että voimme luottaa FRS:än osaavan asiansa täysin ja että uudet tulijamme saavat kaiken tarvitsemansa avun.

Pauliina Artiola, Rekrytoija, Unity Technologies
 


 

“Tämä suositus tulee suoraan sydämestä: FRSn rautainen kokemus ja ammattitaito yhdistettynä heidän arvoihinsa välittyy koko yrityksen tapaan toimia. Voimme aina luottaa saavamme maiden väliseen liikkumiseen liittyvissä asioissa luotettavaa ja asiantuntevaa apua Finland Relocation Servicesistä.”

Saija Suursoho-Kaikkonen, HR Specialist, Ramboll

 


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin vastaamme nopeasti kysymyksiisi!

 

Koska työntekijänne tyytyväisyys on avainasemassa onnistuneen muuton suhteen, lue täältä loppuasiakkaittemme kokemuksia!