Tietoa meistä

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

MEIDÄN TARINAMME

Elettiin vuotta 1994. Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus NAFTA ja Euroopan talousalue EEA perustettiin. Suomessa äänestettiin Euroopan unioniin liittymisestä. Nelson Mandelasta tuli Etelä-Afrikan ensimmäinen tummaihoinen presidentti. Michael Schumacher voitti ensimmäisen Formula 1 -maailmanmestaruutensa. Justin Bieber syntyi. Toukokuussa 1994 myös Suomen kansainvälistyminen koki valtavan mullistuksen.

Kansainvälinen työperäinen liikkuvuus oli nykyiseen verrattuna lähes olematonta. Eräs nainen perheineen oli kuitenkin kokenut sen jo kahdesti. Rämpiessään uudessa kotimaassaan läpi haasteellisen viranomaisviidakon, etsiessään uutta kotia perheelleen ja päivähoitopaikkaa pienelle pojalleen, selvittäessään lukemattomia uusia käytännön asioita sekä hakiessaan itselleen työpaikkaa, vakuuttui hän mielessään usein käyneestä ajatuksesta: ”Tämän voisi hoitaa helpomminkin.”

Tuon ajatuksen pohjalta syntyi Finland Relocation Services – laadukas ammattilainen kansainvälisen liikkuvuuden alalla jo syntyessään.

Vastikään perustettu yritys avusti suomalaisia organisaatioita kansainvälisen liikkuvuuden haasteissa. Oleskelu- ja työluvat, viranomaisrekisteröinnit ja asunnonhaku – puhumattakaan perheellisten työntekijöiden tarpeista – osoittautuivat tärkeiksi lisäarvopalveluiksi yrityksille. Kun kilpailu osaajista kiristyi, huomasivat FRS:n asiakasyritykset, kuinka paljon helpompaa oli houkutella ja sitouttaa työntekijät kun relokaatio hoidettiin ammattitaitoisesti heti alusta alkaen.

Omakohtainen kokemus työskentelystä ja elämisestä ulkomailla, ymmärrys kansainvälisen liikkuvuuden haasteista ja tietämys, miten niistä voi selvitä, on aina ollut FRS:n tekemisen ytimessä. Yrityksen kasvaessa uudet tiimin jäsenet valittiin näitä periaatteita vaalien mahdollistaen vertaansa vailla olevan palvelun asiakkaillemme.

Kesästä 2021 lähtien FRS on kuulunut työelämäyhtiö Baronaan itsenäisenä liiketoimintayksikkönä.

FRS on EuRAn (European Relocation Association) täysjäsen ja TIRAn (The International Relocation Association) Suomen edustaja. FRS on ainoa suomalainen relokaatioyritys, jolle on myönnetty EuRA Global Quality Seal -akkreditointi.

Teemme läheistä yhteistyötä muiden maiden yritysten kanssa ja hyödynnämme kansainvälisiä parhaita käytänteitä toiminnassamme. Useat kansainväliset relocation management -yritykset ovat valinneet FRS:n Suomen johtavana relocation-yrityksenä myös omaksi edustajakseen Suomessa.

Haluamme ja osaamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisissä rekrytoinneissa. Se on aito intohimomme.

30 000+

onnistunutta muuttoa vuodesta 1994

200+

yritysasiakasta

500+

kohdetta globaalissa verkostossamme

120+

vuotta yhteenlaskettua kokemusta alalta

4.9/5

asiakastyytyväisyys

SERTIFIKAATIT JA JÄSENYYDET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Työperäiseen maahanmuuttoon liittyy monia kysymyksiä, joista useimmin kysyttyjä olemme koonneet tälle sivulle.

Päätoimistomme on Espoossa, mutta toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Tampereella, Turussa / Salossa ja Oulussa. Muualle saavumme sovittaessa. Ulkomailla toimimme maailmanlaajuisesti laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Ei sinänsä, mutta Suomessa vaaditaan maahanmuuttoasiakirja myös EU:n kansalaisilta, jos he asuvat täällä pitkään. Lisäksi EU:n kansalaisia vaaditaan myös rekisteröitymään paikallisesti.

Teemme sen mielellämme! Tarjoamme konsultointia rekrytointivaiheessa, jotta kaikkien odotukset asettuisivat oikealle tasolle ja osaltamme esittelemme päätöksentekoa edistäviä tekijöitä. Järjestämme ennakkotapaamisia, joissa hakija näkee omin silmin, miltä asuminen mahdollisessa uudessa kotimaassa näyttää ja millaista tukea hänelle täällä tarjottaisiin.

Olette jo kiinnittäneet huomiota relokaatiopalveluiden tärkeään osaan – puolison ja perheen tuen tarpeeseen. Olemme olleet perheiden tukena yli 25 vuoden ajan. Henkilökunnallamme on myös omakohtaista kokemusta perheen kanssa siirtymisestä. Family Program -ohjelmamme ja puolisoon keskittyneet lisäpalvelumme ovat teille täydellinen ratkaisu.

Mukava kuulla, että olette laajentaneet rekrytointialuettanne. Me tarjoamme kattavia palveluja yrityksille, jotka haluavat ottaa ensiaskeleensa kansainvälisessä rekrytoinnissa. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Totta kai! Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme tarjota relokaatiopalveluja myös Suomesta lähtijöille yrityksenne niitä tarvitessa.

Työtehokkuus ja tuottavuus paranevat, kun kaikki osapuolet voivat keskittyä omiin päätehtäviinsä. Palvelumme ovat kustannustehokkaita ja taloudellisten ennakkolaskelmien tekeminen on tarkkaa ja helppoa.  Kun asettautumiseen liittyvät toimet hoidetaan ammattimaisesti, työntekijän motivaatio säilyy alun korkealla tasolla, sitoutuminen tehostuu ja riskit uusrekrytointien kustannuksista ja mainehaitasta pienenevät. Palveluidemme avulla voitte edelleen parantaa yrityskuvaanne ja houkuttelevuutta kiinnostavana työpaikkana.

Oikean ohjelman valinta riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi kansalaisuudesta, perhestatuksesta ja relokaatiopalvelujen tarpeen määrästä. Palvelumme muokataan juuri teidän yrityksellenne sopivaksi, jotta työntekijöidenne siirtyminen sujuisi mahdollisimman hyvin.

Ehdottomasti. Palvelupyynnön tekeminen on helppoa ja nopeaa. Sen jälkeen voimme nimetä henkilökohtaisen asiantuntijan käyttöönne hyvin lyhyellä varoitusajalla.

OTA YHTEYTTÄ

Tasokkaat ja tehokkaat relokaatiopalvelut sekä globaalin liikkuvuuden konsulttipalvelut helposti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta jo tänään.

OTA YHTEYTTÄ