Toimintamme koronaepidemian aikana

Koronavirus on tuonut haasteita kansainväliseen liikkuvuuteen ja ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamiseen. Tuemme asiakkaitamme tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana ja sen jälkeen.

FRS on vakaa yritys yli 25 vuoden kokemuksella, ja haluamme hyödyntää kokemustamme asiakkaidemme hyväksi. Pyrimme osaltamme rajoittamaan viruksen leviämistä, taaten samalla korkealaatuisen palvelun jatkuvuuden.

Toimenpiteemme epidemian aikana:

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia.
  • Olemme yhteydessä suoraan viranomaisiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ja saapuville työntekijöille uusimmat tiedot muutosten vaikutuksesta kunkin työntekijän tilanteeseen.
  • Työskentelemme kuten normaalistikin, mutta kotoa käsin aina kun mahdollista.
  • Hallituksen päätöksen vuoksi emme voi henkilökohtaisesti tavata ulkomailta saapuvia työntekijöitä ensimmäisten 14 päivän aikana. Pidämme heihin yhteyttä ja autamme esimerkiksi puhelimen välityksellä.

Lisätietoa viranomaisten toiminnasta:

Asiantuntevien relokaatiopalveluiden tarve korostuu erityisesti pandemian kaltaisessa poikkeustilanteessa. Suomeen muuttavat työntekijät ovat olleet kiitollisia siitä, että pidämme heidät jatkuvasti ajan tasalla viranomaismääräysten vaikutuksista heidän muuttoonsa.

Tarvitsetko apua työntekijöiden relokaatiossa? Ota yhteyttä, toteutamme kaikki palvelupyynnöt poikkeuksellisessakin tilanteessa.

 

Avainsanat: