Uusi palvelukokonaisuus puolison tukemiseen!

Tärkeä osa onnistunutta relokaatiota on ulkomaalaisen työntekijän puolison sopeutuminen. Finland Relocation Services on nyt kehittänyt uuden palvelukokonaisuuden puolison tukemiseen.

Puolison sopeutuminen ratkaisevan tärkeää

Ulkomaalaisen työntekijän puolison viihtyvyys uudessa kotimaassa vaikuttaa myös työntekijän viihtyvyyteen, motivaatioon, työtehoon ja pysyvyyteen. Puolison sopeutumisvaikeudet ovatkin yleisimpiä syitä ulkomaankomennuksen epäonnistumiseen.

Tutkimuksemme mukaan tyytyväinen ja hyvin sopeutunut puoliso parantaa työntekijän suorituskykyä töissä sekä tukee tämän vuorovaikutuksellista sopeutumista järjestämällä sosiaalista toimintaa vapaa-ajalla. Työpaikan ulkopuolinen tuki heijastuu parempaan vointiin ja sitä kautta suorituskykyyn myös työpaikalla. Lue lisää tutkimuksestamme, jossa selvitimme puolisoiden viihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä. Myös tässä artikkelissa kerromme lisää puolison tuen merkityksestä työkomennuksen onnistumisen kannalta.

Yksilölliset tarpeet huomioon

FRS Spouse Support Program tukee ulkomaalaisen työntekijän puolison sopeutumista Suomeen. Jokaisella puolisolla on omanlaisensa tarpeet ja kiinnostuksenkohteet, joten palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti. Keskeinen osa palvelua on puolison taustan, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden selvittäminen, jotta osaamme tarjota juuri hänen sopeutumistaan parhaiten tukevia palveluita.

Palvelumme koostuu neljästä eri tuotteesta: työllistyminen, opiskelu, sosiaalinen verkostoituminen ja vapaaehtoistyö. Ne toimivat sekä yksinään että yhdistettynä; kunkin asiakkaan kohdalla valitaan parhaiten hänen tarpeitaan vastaava palvelukokonaisuus.

Apuna osaajien houkuttelussa

Palvelumme avulla puoliso saa kaiken tarvittavan samassa paketissa yhden luukun periaatteella. FRS:llä on vankka kokemus alalta ja palveluidemme laatuun voi luottaa. Pystymme tarjoamaan henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Laajojen verkostojen ja yrityskentän tuntemuksen vuoksi löydämme asiakkaalle sopivat ratkaisut tehokkaasti.

Puolisolle tarjottavat tukipalvelut ovat erinomainen keino kansainvälisten osaajien houkutteluun. Potentiaalinen työntekijä saattaa epäröidä Suomeen muuttoa, jos puolison viihtyminen on epävarmaa – tämä on tutkimusten mukaan yksi yleisimmistä syistä työtarjouksesta kieltäytymiseen. Avullamme puoliso saa paremmat valmiudet löytää mielekästä tekemistä viihtyäkseen Suomessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Puolisonsa mukana Suomeen muuttanut Emi kertoo kokemuksistaan:

Lisää aiheesta:

Mobile Talents- seminaari: Ulkomaalaisen työntekijän puolison merkitys

Expat kokemuksia – Ashwinin tarina

Avainsanat: , , ,