Palvelut Suomessa

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

Palvelut Suomessa

Yritysten kannattaa aktiivisesti panostaa ulkomaalaisten asiantuntijoiden värväämiseen kilpailuasemansa edistämiseksi. Valitettavan usein kansainvälisen rekrytoinnin mutkikkuus saa yritykset lannistumaan. Henkilöstöhallintoon varatut niukat resurssit, tarvittavan erikoisosaamisen puute ja huoli ulkomaalaisen työntekijän sitoutumisesta varjostavat kansainvälisen liikkuvuuden kehitystä.

Finland Relocation Services on tukenasi koko relokaatioprosessin ajan. Autamme maahantuloon liittyvissä lupa-asioissa, kuten viisumien ja työlupien hakemisessa sekä esimerkiksi asunnon löytämisessä, sopimusten teossa ja perheen viihtyvyyden takaamisessa. Paikalliset konsulttimme toimivat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Salossa ja Oulussa. Muualle saavumme sovittaessa.

Palvelumme avulla uusi työntekijänne voi ryhtyä töihin täydellä teholla alusta alkaen ja huolettomin mielin. FRS Easy Landing -ohjelmia käyttävät kaikenkokoiset yritykset toimialasta riippumatta.

 

OTA YHTEYTTÄ

ESIMERKKEJÄ TARJOAMISTAMME RELOKAATIOPALVELUISTA

Kartoitamme tarpeenne ja räätälöimme teille sopivan palvelukokonaisuuden. Pohjana voidaan käyttää vakio-ohjelmiamme, joita voidaan täydentää haluamillanne lisäpalveluilla, kuten esim. väliaikaismajoituksen varaamisella, muuttopalveluilla tai kielikursseilla.

FRS Compact

Sisältää maahantuloon liittyvät lupapalvelut kansallisuuden vaatimusten mukaisesti, kaikki paikalliset viranomaisrekisteröinnit ja pankkitilin avauksen. Avustamme uuden kodin etsimisessä ja vuokraukseen liittyvissä käytännön asioissa.

FRS Business

FRS Business on laajempi palvelu, jossa osaajanne saa Compact-palveluiden lisäksi perehdytyksen kaikkiin arkeen liittyviin palveluihin kodin ja työpaikan ympärillä. Myös asuntovaihtoehtoja esitellään työntekijällenne enemmän.

FRS Family

Perheen viihtyminen uudessa maassa on ratkaisevaa työntekijän sitoutumiselle ja onnistumiselle uudessa työssä. FRS Family sisältää Business-tason palvelut koko perheelle sekä mm. koulujen ja päivähoidon järjestämisen.

ASIAKASTARINOITA

”Olemme tehneet yhteistyötä FRS:n kanssa jo pitkään. Näiden poikkeusolojen aikana on ilmennyt asioita joihin emme ole törmänneet aikaisemmin, eikä kaikkiin uusiin tilanteisiin ole löytynyt suoraa vastausta tai ratkaisua. FRS on kuitenkin ollut meihin yhteydessä säännöllisesti tiedottaen mahdollisista uusista asioita ja on ollut valmis auttamaan ja kaivamaan esille lisätietoa uusissa asioissa näiden poikkeusolojen aikana.”

Mikaela Öberg-Mattila, HR Director, Remedy

”AlphaSense rekrytoi huippuosaajia kaikkialta maailmasta tiimiimme Helsingissä. Finland Relocation Services on tehnyt ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisen helpoksi: voimme luottaa siihen, että relokaatio hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.”

Eero Jyske, SVP, AlphaSense

”Erittäin monimuotoisena peliyhtiönä rekrytoimme monet lahjakkaat kollegamme ulkomailta, sekä EU-alueelta että sen ulkopuolelta. FRS erittäin osaavana, kokeneena ja palveluorientoituneena relocation-kumppanina on avainasemassa rekrytoinnissamme. Sekä tänne muuttaneet työntekijämme että me yrityksenä olemme olleet todella tyytyväisiä FRS-tiimin asiantuntevaan tukeen. Yhdessä olemme saaneet jo monia mahtavia ihmisiä muuttamaan Suomeen, ja teemme näin jatkossakin.”

Michaela Peltoniemi, Talent Manager, Next Games

MUITA TARJOAMIAMME PALVELUITA

Tarjoamme ydinpalvelujemme lisäksi yhteistyökumppaneittemme kautta asiantuntevia ja korkealaatuisia kansainvälisen veroneuvonnan ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muutto- ja valmennuspalveluita. Kysy lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

 

OTA YHTEYTTÄ