Palvelut maailmalla

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

Palvelut maailmalla

Uuteen maahan muutto on avartava mahdollisuus, mutta myös haastava kokemus. Mikäli arkielämään asettautuminen ei onnistu kivuttomasti, ei työpaikallakaan voi toimia täysipainoisesti. Pahimmassa tapauksessa kallis ja kauan kestänyt rekrytointi epäonnistuu ja toivottu asiantuntija lähtee yrityksen palveluksesta ennenaikaisesti. Riski korostuu entisestään, jos perheenjäsenet – etenkin puoliso – eivät viihdy.

Kansainvälisisissä työsuhteissa tulee erityistä huomiota kiinnittää työ- ja oleskelulupien asiantuntevaan hoitoon liiketoimintariskienkin välttämiseksi. FRS kumppaneineen varmistaa lupa-asioiden asianmukaisen käsittelyn maailmanlaajuisesti.

On myös muistettava, että olosuhteet vaihtelevat suuresti eri maiden välillä. Asuminen, koulut, viranomaismuodollisuudet ja vapaa-ajan mahdollisuudet poikkeavat merkittävästi maasta riippuen. Kattavan kumppaniverkostomme avulla kykenemme tarjoamaan kattavat palvelun kussakin kohdemaassa.

Palvelumme varmistavat, että kansainvälinen rekrytointi ja asettautuminen onnistuvat toivotulla tavalla. Palveluitamme pidetään tutkimustemme mukaan merkittävänä houkuttelu- ja pysyvyystekijänä kansainvälisten rekrytointien yhteydessä.

Hoidamme luotettavasti kansainväliset siirrot ympäri maailmaa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Muutto Suomesta

Lupapalvelut

Huolehdimme puolestanne, että oleskeluluvat, työluvat, rekisteröinnit ja muut viranomaismuodollisuudet tulevat hoidetuiksi kohdemaassa.

Relocation-palvelut

Avustamme uuden kodin etsimisessä ja mm. sopimusneuvotteluissa. Uudessa kodissasi on heti sähköt ja internetyhteys. Tiedät, mistä ostat aamupalasi ja miten työmatkasi helpoiten taittuu. Etsimme lapsellesi sopivat harrastusmahdollisuudet.

Muut palvelut

Tarjoamme ydinpalvelujemme lisäksi yhteistyökumppaneittemme kautta asiantuntevia ja korkealaatuisia kv. veroneuvonnan ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muutto- ja valmennuspalveluita. Kysy lisää!

ASIAKASTARINOITA

”Finland Relocation Services on erittäin ammattitaitoinen relocation-yritys, jonka palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet FRS:n kanssa yhteistyötä jo pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. Kaikki FRS:n asiantuntijat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä, mikä helpottaa minun työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”

Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

”Relokaatioasioihin erikoistuneen asiantuntijan apu on todella tarpeen työntekijöiden muuttaessa maasta toiseen. Arvostan Finland Relocation Servicesin pitkää kokemusta, asiantuntemusta ja nopeaa palvelua. He tuntevat nopeasti muuttuvat lait ja asetukset, ja antavat myös lisätietoa ja ratkaisuehdotuksia, joita emme olisi osanneet edes pyytää. Myös koronaepidemian aikana olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja avun; FRS on pitänyt meidät ajan tasalla ja antanut erittäin hyödyllistä tietoa. Tiedämme, että jos tulee haastavia tilanteita, voimme kääntyä heidän puoleensa.”

Helena Mattila, Employee Mobility Specialist, Fortum

”Pystyäksemme vastaamaan kansainvälisten pelaajien odotuksiin meidän on tunnettava heidät läpikotaisin, joten tiimimme on hyvin kansainvälinen. Etsimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja Finland Relocation Services auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS ei ole pelkästään linkkimme Suomen lähetystöihin ympäri maailman työntekijöidemme hakiessa viisumeita, vaan auttaa myös ystävällisesti niin asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä kuin kouluihin hakemisessakin. Mutta ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaista yksilöä kohtaan.”

Katya Dolgova, COO, Redhill Games

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

 

OTA YHTEYTTÄ