Referenssit

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

MITÄ ASIAKASYRITYKSEMME SANOVAT MEISTÄ?

Tiedämme, että työntekijänne ovat arvokkaimmat resurssinne. Me pidämme heistä hyvää huolta. Asiakkaamme todistavat sen.

”Relokaatioasioihin erikoistuneen asiantuntijan apu on todella tarpeen työntekijöiden muuttaessa maasta toiseen. Arvostan Finland Relocation Servicesin pitkää kokemusta, asiantuntemusta ja nopeaa palvelua. He tuntevat nopeasti muuttuvat lait ja asetukset, ja antavat myös lisätietoa ja ratkaisuehdotuksia, joita emme olisi osanneet edes pyytää. Myös koronaepidemian aikana olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja avun; FRS on pitänyt meidät ajan tasalla ja antanut erittäin hyödyllistä tietoa. Tiedämme, että jos tulee haastavia tilanteita, voimme kääntyä heidän puoleensa.”

Helena Mattila, Employee Mobility Specialist, Fortum

”Olemme pitkään tehneet yhteistyötä FRS:n kanssa. Näiden poikkeusolojen aikana on ilmennyt asioita joihin emme ole törmänneet aikaisemmin. Kaikkiin uusiin tilanteisiin ei myöskään ole löytynyt suoraa vastausta tai ratkaisua. FRS on kuitenkin ollut meihin yheydessä säännöllisesti tiedottaen mahdollisista uusista asioita ja on ollut valmis auttamaan ja kaivamaan esille lisätietoa uusissa asioissa näiden poikkeusolojen aikana.”

Mikaela Öberg-Mattila, HR Director, Remedy

”Finland Relocation Services on erittäin ammattitaitoinen relocation-yritys, jonka palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet FRS:n kanssa yhteistyötä jo pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. Kaikki FRS:n asiantuntijat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä, mikä helpottaa minun työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”

Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

”Pystyäksemme vastaamaan kansainvälisten pelaajien odotuksiin meidän on tunnettava heidät läpikotaisin, joten tiimimme on hyvin kansainvälinen. Etsimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja Finland Relocation Services auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS ei ole pelkästään linkkimme Suomen lähetystöihin ympäri maailman työntekijöidemme hakiessa viisumeita, vaan auttaa myös ystävällisesti niin asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä kuin kouluihin hakemisessakin. Mutta ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaista yksilöä kohtaan.”

Katya Dolgova, COO, Redhill Games

”AlphaSense rekrytoi huippuosaajia kaikkialta maailmasta tiimiimme Helsingissä. Finland Relocation Services on tehnyt ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisen helpoksi: voimme luottaa siihen, että relokaatio hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.”

Eero Jyske, SVP, AlphaSense

”Erittäin monimuotoisena peliyhtiönä rekrytoimme monet lahjakkaat kollegamme ulkomailta, sekä EU-alueelta että sen ulkopuolelta. FRS erittäin osaavana, kokeneena ja palveluorientoituneena relocation-kumppanina on avainasemassa rekrytoinnissamme. Sekä tänne muuttaneet työntekijämme että me yrityksenä olemme olleet todella tyytyväisiä FRS-tiimin asiantuntevaan tukeen. Yhdessä olemme saaneet jo monia mahtavia ihmisiä muuttamaan Suomeen, ja teemme näin jatkossakin.”

Michaela Peltoniemi, Talent Manager, Next Games

Työntekijätarinat

”Relokaatiopalvelut eivät pelkästään säästäneet aikaa ja vaivaa. Pätevän ja huolehtivan asiantuntijan apu myös vähensi huoliamme, joten pystyimme työskentelemään tehokkaammin ja nauttimaan ajastamme heti alusta asti. Prosessi, joka olisi ilman relokaatiopalveluita voinut olla monimutkainen ja turhauttava, olikin itse asiassa miellyttävä!”

Jim, USA

”Saimme Finland Relocationilta erinomaista tukea muutossamme Helsinkiin Covid-19-pandemian aikana. Erittäin hyvä viestintä sekä luova ja pragmaattinen ongelmanratkaisu varmistivat sujuvan muuton poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta!”

Jamie, UK

”FRS:n palvelut ovat välttämättömiä uuteen maahan muuttaessa. Pystyin asettumaan uuteen maahan kahdessa viikossa. Saamani tuki ja informaatio olivat erinomaisia ja ajankohtaisia. Relokaatiokonsulttini sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi ensimmäisestä päivästä alkaen, ja auttoi minua kaikissa pyynnöissäni. Haluan kiittää häntä hänen osoittamastaan ammattitaidosta ja empatiasta.”

Sara, Italia

”Olen todella tyytyväinen FRS:n tarjoamiin palveluihin. Relokaatiokonsulttimme ansiosta olimme valmistautuneet Suomeen muuttoomme täydellisesti. Minulla oli aikaisempien muuttojen yhteydessä ollut ongelmia, mutta nyt kaikki sujui erityisen hyvin. FRS:n nopean toiminnan ansiosta löysimme myös täydellisen asunnon.”

Tilmann, Saksa

”FRS ylitti odotukseni. He olivat asiantuntevia, vastuullisia, täsmällisiä ja valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiini. FRS:n tarjoamat palvelut olivat minulle todella hyödyllisiä ja tekivät kaikesta helpompaa.”

Marina, Brasilia

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

 

OTA YHTEYTTÄ