Referenssit

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

MITÄ ASIAKASYRITYKSEMME SANOVAT MEISTÄ?

Tiedämme, että työntekijänne ovat arvokkaimmat resurssinne. Me pidämme heistä hyvää huolta. Asiakkaamme todistavat sen.

”Relokaatioasioihin erikoistuneen asiantuntijan apu on todella tarpeen työntekijöiden muuttaessa maasta toiseen. Arvostan Finland Relocation Servicesin pitkää kokemusta, asiantuntemusta ja nopeaa palvelua. He tuntevat nopeasti muuttuvat lait ja asetukset, ja antavat myös lisätietoa ja ratkaisuehdotuksia, joita emme olisi osanneet edes pyytää. Myös koronaepidemian aikana olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja avun; FRS on pitänyt meidät ajan tasalla ja antanut erittäin hyödyllistä tietoa. Tiedämme, että jos tulee haastavia tilanteita, voimme kääntyä heidän puoleensa.”

Helena Mattila, Employee Mobility Specialist, Fortum

”Finland Relocation Services on erittäin ammattitaitoinen relocation-yritys, jonka palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet FRS:n kanssa yhteistyötä jo pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. Kaikki FRS:n asiantuntijat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä, mikä helpottaa minun työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”

Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

”Olemme tehneet yhteistyötä FRS:n kanssa jo pitkään. Näiden poikkeusolojen aikana on ilmennyt asioita joihin emme ole törmänneet aikaisemmin, eikä kaikkiin uusiin tilanteisiin ole löytynyt suoraa vastausta tai ratkaisua. FRS on kuitenkin ollut meihin yhteydessä säännöllisesti tiedottaen mahdollisista uusista asioita ja on ollut valmis auttamaan ja kaivamaan esille lisätietoa uusissa asioissa näiden poikkeusolojen aikana.”

Mikaela Öberg-Mattila, HR Director, Remedy

”Pystyäksemme vastaamaan kansainvälisten pelaajien odotuksiin meidän on tunnettava heidät läpikotaisin, joten tiimimme on hyvin kansainvälinen. Etsimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja Finland Relocation Services auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS ei ole pelkästään linkkimme Suomen lähetystöihin ympäri maailman työntekijöidemme hakiessa viisumeita, vaan auttaa myös ystävällisesti niin asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä kuin kouluihin hakemisessakin. Mutta ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaista yksilöä kohtaan.”

Katya Dolgova, COO, Redhill Games

”AlphaSense rekrytoi huippuosaajia kaikkialta maailmasta tiimiimme Helsingissä. Finland Relocation Services on tehnyt ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisen helpoksi: voimme luottaa siihen, että relokaatio hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.”

Eero Jyske, SVP, AlphaSense

”Erittäin monimuotoisena peliyhtiönä rekrytoimme monet lahjakkaat kollegamme ulkomailta, sekä EU-alueelta että sen ulkopuolelta. FRS erittäin osaavana, kokeneena ja palveluorientoituneena relocation-kumppanina on avainasemassa rekrytoinnissamme. Sekä tänne muuttaneet työntekijämme että me yrityksenä olemme olleet todella tyytyväisiä FRS-tiimin asiantuntevaan tukeen. Yhdessä olemme saaneet jo monia mahtavia ihmisiä muuttamaan Suomeen, ja teemme näin jatkossakin.”

Michaela Peltoniemi, Talent Manager, Next Games

Työntekijätarinat

”FRS:n tarjoamat palvelut todella ylittivät minun ja vaimoni odotukset. Konsulttimme oli henkilökohtaisesti kiinnostunut tarpeistamme ja näki paljon vaivaa tutustuakseen meihin ja tarpeisiimme. Tämä teki meitä etukäteen pelottaneesta ja stressanneesta maahanmuutosta erittäin miellyttävän kokemuksen, ja olemme asettuneet onnellisesti uuteen kotiimme konsulttimme ja muun FRS-tiimin erinomaisen tuen ansiosta. Kiitos.”

Jaryd, Etelä-Afrikka

”Tunnen itseni niin onnekkaaksi, kun sain tällaista tukea muuttaessani Suomeen. Olitte niin ystävällisiä, ja kaikki selitettiin hyvin yksityiskohtaisesti. Tunnen oloni todella tervetulleeksi. Paljon kiitoksia tuestanne!”

Gözde, Turkki

”Olen todella tyytyväinen FRS:n tarjoamiin palveluihin. Relokaatiokonsulttimme ansiosta olimme valmistautuneet Suomeen muuttoomme täydellisesti. Minulla oli aikaisempien muuttojen yhteydessä ollut ongelmia, mutta nyt kaikki sujui erityisen hyvin. FRS:n nopean toiminnan ansiosta löysimme myös täydellisen asunnon.”

Tilmann, Saksa

”FRS:n palvelut ovat välttämättömiä uuteen maahan muuttaessa. Pystyin asettumaan uuteen maahan kahdessa viikossa. Saamani tuki ja informaatio olivat erinomaisia ja ajankohtaisia. Relokaatiokonsulttini sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi ensimmäisestä päivästä alkaen, ja auttoi minua kaikissa pyynnöissäni. Haluan kiittää häntä hänen osoittamastaan ammattitaidosta ja empatiasta.”

Sara, Italia

”En voi edes kuvitella, kuinka olisin voinut tehdä tämän relokaation ilman FRS:n apua. Minulla oli relokaatioprosessin aikana noin 1000 kysymystä, ja sain FRS:ltä vastaukset niistä jokaiseen. Kiitos, kun teitte tästä prosessista helpomman minulle.”

Aliaksandr, Valko-Venäjä

”Relokaatiokonsulttimme oli aina valmis auttamaan meitä ja vastaamaan kysymyksiimme. Hän ei ollut pelkästään erittäin suureksi avuksi, vaan myös todella mukava ihminen. On hyvä tietää, että häneltä voi aina pyytää apua.”

Raimund, Saksa

”Olen todella kiitollinen ja arvostan sitä, että FRS-tiimi on tukenut minua relokaatioprosessin ensimmäisistä askelista alkaen, mukaan lukien tarvittavien asiakirjojen kerääminen, useiden hakulomakkeiden täyttäminen ja lähettäminen, vastausten odottaminen ja kommunikointi paikallisten viranomaisten kanssa keskellä COVID-19 -pandemiaan liittyviä haasteita. Pystyin olemaan täysin rennosti ja turvallisin mielin, kun relokaatiokonsulttini tuki minua koko ajan ja tiesin, että voin luottaa hänen ja FRS:n asiantuntemukseen kohdatessani odottamattomia käänteitä, joita väistämättä tapahtuu uuteen maahan muuttaessa. On hyvin rauhoittavaa, että voin luottaa tähän tukeen ja paikalliseen asiantuntemukseen vielä nytkin yli 8 kuukautta muuton jälkeen. Voin ehdottomasti sanoa, että ilman FRS:n apua relokaationi ei olisi ollut näin sujuva kokemus, enkä olisi pystynyt keskittymään näin täysillä työhöni.”

Victor, Kanada

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

OTA YHTEYTTÄ