Referenssit

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

MITÄ ASIAKASYRITYKSEMME SANOVAT MEISTÄ?

Tiedämme, että työntekijänne ovat arvokkaimmat resurssinne. Me pidämme heistä hyvää huolta. Asiakkaamme todistavat sen.

”Finland Relocation Services on erittäin ammattitaitoinen relocation-yritys, jonka palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet FRS:n kanssa yhteistyötä jo pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. Kaikki FRS:n asiantuntijat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä, mikä helpottaa minun työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”

Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

”Pystyäksemme vastaamaan kansainvälisten pelaajien odotuksiin meidän on tunnettava heidät läpikotaisin, joten tiimimme on hyvin kansainvälinen. Etsimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja Finland Relocation Services auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS ei ole pelkästään linkkimme Suomen lähetystöihin ympäri maailman työntekijöidemme hakiessa viisumeita, vaan auttaa myös ystävällisesti niin asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä kuin kouluihin hakemisessakin. Mutta ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaista yksilöä kohtaan.”

Katya Dolgova, COO, Redhill Games

”AlphaSense rekrytoi huippuosaajia kaikkialta maailmasta tiimiimme Helsingissä. Finland Relocation Services on tehnyt ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisen helpoksi: voimme luottaa siihen, että relokaatio hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.”

Eero Jyske, SVP, AlphaSense

”Erittäin monimuotoisena peliyhtiönä rekrytoimme monet lahjakkaat kollegamme ulkomailta, sekä EU-alueelta että sen ulkopuolelta. FRS erittäin osaavana, kokeneena ja palveluorientoituneena relocation-kumppanina on avainasemassa rekrytoinnissamme. Sekä tänne muuttaneet työntekijämme että me yrityksenä olemme olleet todella tyytyväisiä FRS-tiimin asiantuntevaan tukeen. Yhdessä olemme saaneet jo monia mahtavia ihmisiä muuttamaan Suomeen, ja teemme näin jatkossakin.”

Michaela Peltoniemi, Talent Manager, Next Games

”Relokaatioasioihin erikoistuneen asiantuntijan apu on todella tarpeen työntekijöiden muuttaessa maasta toiseen. Arvostan Finland Relocation Servicesin pitkää kokemusta, asiantuntemusta ja nopeaa palvelua. He tuntevat nopeasti muuttuvat lait ja asetukset, ja antavat myös lisätietoa ja ratkaisuehdotuksia, joita emme olisi osanneet edes pyytää. Myös koronaepidemian aikana olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja avun; FRS on pitänyt meidät ajan tasalla ja antanut erittäin hyödyllistä tietoa. Tiedämme, että jos tulee haastavia tilanteita, voimme kääntyä heidän puoleensa.”

Helena Mattila, Employee Mobility Specialist, Fortum

Työntekijätarinat

”Relokaatiopalvelut eivät pelkästään säästäneet aikaa ja vaivaa. Pätevän ja huolehtivan asiantuntijan apu myös vähensi huoliamme, joten pystyimme työskentelemään tehokkaammin ja nauttimaan ajastamme heti alusta asti. Prosessi, joka olisi ilman relokaatiopalveluita voinut olla monimutkainen ja turhauttava, olikin itse asiassa miellyttävä!”

Jim, USA

”Haluan kiittää avusta, jota FRS tarjosi relokaatiossani Suomeen. Relokaatiokonsulttini osoitti korkeatasoista ammattitaitoa, erinomaisia kommunikaatiotaitoja sekä nopeaa ja vastuuntuntoista käyttäytymistä. Kaikki tämä yhdessä erittäin ystävällisen asenteen kanssa teki relokaatioprosessistani nopean ja miellyttävän.”

Petro, Ukraina

”Loistavaa työtä muuttoni avustamisessa UK:sta ja asettumisessani Suomeen. FRS tarjosi korvaamatonta apua kaikissa hallinnollisissa sekä taloudellisissa paperitöissä kuten myös asuntoasioissa, mikä auttoi suunnattomasti muutossani. FRS teki myös uskomattoman hienoa työtä kansainvälisten koulujen suosittelemisessa ja viemällä minut käynneille niihin ennen perheeni muuttoa Suomeen.”

Mark, UK

”Olen erittäin tyytyväinen FRS:n tarjoamiin relocation- ja maahanmuuttopalveluihin. Olen muuttanut työn takia useisiin maihin ennen tätä, ja Immigration Teamin apu teki byrokratian hallinnasta helppoa yksityiskohtaisilla ohjeilla, jotka tekivät koko prosessista helpon ja stressittömän.”

Herlena, Filippiinit

”Kaiken kaikkiaan kokemukseni oli loistava, alusta loppuun asti. Kaikki olivat ystävällisiä, asiantuntevia ja kunnioittavia. Minulla oli täydellinen mielenrauha tämän suuren muuton suhteen, sillä tiesin että paikalla on kokenut tiimi tukemassa minua, joten pystyin keskittymään täysillä työhöni.”

 

Jason, USA

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

 

OTA YHTEYTTÄ