Referenssit

Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisääOTA YHTEYTTÄ

MITÄ ASIAKASYRITYKSEMME SANOVAT MEISTÄ?

Tiedämme, että työntekijänne ovat arvokkaimmat resurssinne. Me pidämme heistä hyvää huolta. Asiakkaamme todistavat sen.

”Relokaatioasioihin erikoistuneen asiantuntijan apu on todella tarpeen työntekijöiden muuttaessa maasta toiseen. Arvostan Finland Relocation Servicesin pitkää kokemusta, asiantuntemusta ja nopeaa palvelua. He tuntevat nopeasti muuttuvat lait ja asetukset, ja antavat myös lisätietoa ja ratkaisuehdotuksia, joita emme olisi osanneet edes pyytää. Myös koronaepidemian aikana olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja avun; FRS on pitänyt meidät ajan tasalla ja antanut erittäin hyödyllistä tietoa. Tiedämme, että jos tulee haastavia tilanteita, voimme kääntyä heidän puoleensa.”

Helena Mattila, Employee Mobility Specialist, Fortum

”Finland Relocation Services on erittäin ammattitaitoinen relocation-yritys, jonka palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet FRS:n kanssa yhteistyötä jo pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. Kaikki FRS:n asiantuntijat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä, mikä helpottaa minun työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”

Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

”Olemme tehneet yhteistyötä FRS:n kanssa jo pitkään. Näiden poikkeusolojen aikana on ilmennyt asioita joihin emme ole törmänneet aikaisemmin, eikä kaikkiin uusiin tilanteisiin ole löytynyt suoraa vastausta tai ratkaisua. FRS on kuitenkin ollut meihin yhteydessä säännöllisesti tiedottaen mahdollisista uusista asioita ja on ollut valmis auttamaan ja kaivamaan esille lisätietoa uusissa asioissa näiden poikkeusolojen aikana.”

Mikaela Öberg-Mattila, HR Director, Remedy

”Pystyäksemme vastaamaan kansainvälisten pelaajien odotuksiin meidän on tunnettava heidät läpikotaisin, joten tiimimme on hyvin kansainvälinen. Etsimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja Finland Relocation Services auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS ei ole pelkästään linkkimme Suomen lähetystöihin ympäri maailman työntekijöidemme hakiessa viisumeita, vaan auttaa myös ystävällisesti niin asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä kuin kouluihin hakemisessakin. Mutta ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaista yksilöä kohtaan.”

Katya Dolgova, COO, Redhill Games

”AlphaSense rekrytoi huippuosaajia kaikkialta maailmasta tiimiimme Helsingissä. Finland Relocation Services on tehnyt ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisen helpoksi: voimme luottaa siihen, että relokaatio hoidetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.”

Eero Jyske, SVP, AlphaSense

”Erittäin monimuotoisena peliyhtiönä rekrytoimme monet lahjakkaat kollegamme ulkomailta, sekä EU-alueelta että sen ulkopuolelta. FRS erittäin osaavana, kokeneena ja palveluorientoituneena relocation-kumppanina on avainasemassa rekrytoinnissamme. Sekä tänne muuttaneet työntekijämme että me yrityksenä olemme olleet todella tyytyväisiä FRS-tiimin asiantuntevaan tukeen. Yhdessä olemme saaneet jo monia mahtavia ihmisiä muuttamaan Suomeen, ja teemme näin jatkossakin.”

Michaela Peltoniemi, Talent Manager, Next Games

Työntekijätarinat

”FRS:n palvelut ovat välttämättömiä uuteen maahan muuttaessa. Pystyin asettumaan uuteen maahan kahdessa viikossa. Saamani tuki ja informaatio olivat erinomaisia ja ajankohtaisia. Relokaatiokonsulttini sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi ensimmäisestä päivästä alkaen, ja auttoi minua kaikissa pyynnöissäni. Haluan kiittää häntä hänen osoittamastaan ammattitaidosta ja empatiasta.”

Sara, Italia

”Saimme Finland Relocationilta erinomaista tukea muutossamme Helsinkiin Covid-19-pandemian aikana. Erittäin hyvä viestintä sekä luova ja pragmaattinen ongelmanratkaisu varmistivat sujuvan muuton poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta!”

Jamie, UK

”FRS:n tarjoamat palvelut todella ylittivät minun ja vaimoni odotukset. Konsulttimme oli henkilökohtaisesti kiinnostunut tarpeistamme ja näki paljon vaivaa tutustuakseen meihin ja tarpeisiimme. Tämä teki meitä etukäteen pelottaneesta ja stressanneesta maahanmuutosta erittäin miellyttävän kokemuksen, ja olemme asettuneet onnellisesti uuteen kotiimme konsulttimme ja muun FRS-tiimin erinomaisen tuen ansiosta. Kiitos.”

Jaryd, Etelä-Afrikka

”Olen todella tyytyväinen FRS:n tarjoamiin palveluihin. Relokaatiokonsulttimme ansiosta olimme valmistautuneet Suomeen muuttoomme täydellisesti. Minulla oli aikaisempien muuttojen yhteydessä ollut ongelmia, mutta nyt kaikki sujui erityisen hyvin. FRS:n nopean toiminnan ansiosta löysimme myös täydellisen asunnon.”

Tilmann, Saksa

”Arvostan todella relokaatiokonsulttini vaivannäköä ja yksityiskohtien huomioimista hänen tarjotessaan minulle tiedot, joita tarvitsin onnistuneeseen relokaatioon ja siihen liittyvien hallinnollisten tehtävien suorittamiseen. Arvostan myös hänen joustavuuttaan, kun minun täytyi muuttaa tapaamispäiviäni. Hän ei pelkästään auttanut paperitöissä vaan myös kertoi yksityiskohtaista tietoa kustakin palvelusta (esim. Kela ja veroasiat). Kaiken kaikkiaan olen hyvin kiitollinen saadessani tällaista tukea muuttaessani tänne. Kiitos!”

Katherine, USA

”En voi kiittää avustanne tarpeeksi. Yksin olisin kompuroinut ympäriinsä ilman aavistustakaan mitä tehdä. Nyt pystyin rauhassa keskittymään asettautumiseen ja työhön valmistautumiseen. Olitte kaikki todella avuliaita, kiitos vielä kerran!”

Fredrik, Ruotsi

”Tukenne ansiosta minun ja vaimoni relokaatioprosessi oli todella sujuva. Kaikki hoidettiin hyvin tarkasti ja ammattimaisesti, alun lähetystöasioista aina kodin löytämiseen asti. FRS:n maahanmuutto- ja relokaatioasiantuntijat käyttivät paljon aikaa ja vaivaa tähän, ja olemme hyvin kiitollisia kaikesta tästä tuesta.”

Milad, Iran

”En voi edes kuvitella, kuinka olisin voinut tehdä tämän relokaation ilman FRS:n apua. Minulla oli relokaatioprosessin aikana noin 1000 kysymystä, ja sain FRS:ltä vastaukset niistä jokaiseen. Kiitos, kun teitte tästä prosessista helpomman minulle.”

Aliaksandr, Valko-Venäjä

”Olen todella kiitollinen ja arvostan sitä, että FRS-tiimi on tukenut minua relokaatioprosessin ensimmäisistä askelista alkaen, mukaan lukien tarvittavien asiakirjojen kerääminen, useiden hakulomakkeiden täyttäminen ja lähettäminen, vastausten odottaminen ja kommunikointi paikallisten viranomaisten kanssa keskellä COVID-19 -pandemiaan liittyviä haasteita. Pystyin olemaan täysin rennosti ja turvallisin mielin, kun relokaatiokonsulttini tuki minua koko ajan ja tiesin, että voin luottaa hänen ja FRS:n asiantuntemukseen kohdatessani odottamattomia käänteitä, joita väistämättä tapahtuu uuteen maahan muuttaessa. Voin ehdottomasti sanoa, että ilman FRS:n apua relokaationi ei olisi ollut näin sujuva kokemus, enkä olisi pystynyt keskittymään näin täysillä työhöni.”

Victor, Kanada

”Relokaatiopalvelut eivät pelkästään säästäneet aikaa ja vaivaa. Pätevän ja huolehtivan asiantuntijan apu myös vähensi huoliamme, mikä teki ajastamme tuottavampaa ja miellyttävämpää. Prosessi, joka olisi ilman relokaatiopalveluita voinut olla monimutkainen ja turhauttava, olikin itse asiassa miellyttävä!”

Jim, USA

”Finland Relocation Services auttoi minua aloittamaan elämäni Suomessa alle kahdessa viikossa. Jo ennen saapumistani he huolehtivat kaikista tarvittavista paperitöistä. Parasta oli kokenut relokaatiokonsultti, joka selitti minulle kärsivällisesti kaiken. Suosittelen vahvasti tätä yritystä, jos olet muuttamassa Suomeen töihin. He huolehtivat sinusta ja tekevät muutostasi tähän kauniiseen maahan mahdollisimman sujuvan.”

Eduardo, Argentiina

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme, miltä teidän kansainvälisen liikkuvuuden toimintamallinne voisi näyttää ja miten se hyödyttäisi yritystänne.

OTA YHTEYTTÄ